Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

A plecat la muncă în construcții și nu a mai revenit acasă. Sunați la 112 dacă l-ați văzut!

Un bărbat de 57 de ani, din Vatra Dornei, a fost dat dispărut după ce a plecat la muncă și nu s-a mai întors acasă. Petru Drobotă a plecat pe 2 august, la ora 08.00,  în comuna Dorna Candrenilor, sat Poiana Negri, unde lucra ca ziler în construcții, iar până în prezent nu a revenit la domiciliu, fiind imposibilă contactarea sa.

Semnalmente: înălțime 1,63 m, greutate aproximativ 70 de kg., constituție atletică, față ovală, ten alb, păr grizonat, ondulat, tuns scurt, purtat peste cap, ochi căprui, nas mare coroiat, poartă mustață, frunte lată mijlocie, cicatrice arsură antebraț mâna stângă.

La data dispariției purta o pereche de pantaloni trening, de culoare neagră, cu dungi albe (2-3) pe părțile laterale, tricou cu mânecă scurtă de culoare albastru deschis/bleu, cu o inscripție de culoare galbenă în zona pieptului, iar în picioare adidași de culoare maro. Avea asupra sa un rucsac culoare crem în care avea unelte și haine de schimb.

„În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, spun polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbatul căutat de salvamontiști, jandarmi și polițiști a fost găsit mort | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*