Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO! Casă distrusă de un incendiu violent. Vezi ce pagube au produs flăcările!

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava și ai Gărzii de Intervenție Siret, împreună cu angajații Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Zvoriștea, au intervenit, sâmbătă, 22 iulie, cu 5 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Buda, comuna Zvoriștea.

La sosirea echipajelor, ardeau violent casa de locuit, o verandă și o bucătărie, corp comun, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Au ars casa de locuit, veranda și bucătăria, construcție dispusă în formă de “L”, pe o suprafață totală de aproximativ 150 mp. Au mai ars elemente de tâmplărie, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile și altele.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.
Incendiul a fost lichidat la ora 13:45, iar pompierii au salvat o șură, o bucătărie de vară și documente personale ale proprietarului, potrivit unui comunicat al ISU Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Casă distrusă de un incendiu violent. Vezi ce pagube au produs flăcările! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*