Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Tânăr din Câmpulung arestat preventiv pentru că a încălcat măsura controlului judiciar

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost arestat preventiv după ce a încălcat măsura controlului judiciar.

Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, la data de 10 mai 2017, prin Încheierea pronunţată de Tribunalul Suceava a fost dispusă măsura preventivă   a   controlului   judiciar   față   de   un   inculpat   de   21   de   ani   din   municipiul   Câmpulung Moldovenesc, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul fără permis deconducere”.

Printre obligațiile și interdicţiile stabilite în cuprinsul Încheierii de dispunere a controlului judiciar,   acesta   avea   interdicția   de   a   depăși   limitele   teritoriale   ale   municipiului   Câmpulung Moldovenesc.

La 28.06.2017, în jurul orei 05.00, inculpatul a fost legitimat de o patrulă de siguranță publică pe   raza   orașului   Gura   Humorului,   pe   strada   Gării,   în   prezența   a   doi   martori   din   Câmpulung Moldovenesc. În consecință, a fost sesizată instanța competentă cu privire la încălcarea interdicției de cătreinculpat, măsura controlului judiciar fiind înlocuită cu măsura arestării preventive pentru 30 de zile ladata de 12.07.2017 şi fiind emis mandat de arestare preventivă.

Inculpatul a fost identificat și introdus în CRAP al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*