Duminică 29 Martie 2020, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Un autoturism și țigări de 25.000 de lei, confiscate la Vama

Țigări și un autoturism de 25.000 de lei au fost confiscate, vineri, pe raza localității Vama. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în baza unor date şi informaţii deţinute de poliţişti, pe raza comunei Vama a fost instituit un filtru rutier, în vederea identificării unui autoturism susceptibil de a transporta țigări de contrabandă.

În jurul orei 09.55, echipajul de poliție din cadrul SPR 14 Vama a identificat în trafic autoturismul la volanul căruia se afla un bărbat de 71 de ani, din municipiul Reșița, județul Caraș Severin iar în interior se aflau mai multe lăzi cu legume și fructe.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la faptul că acesta ar transporta țigări de contrabandă, autoturismul a fost condus la sediul secției de poliție, unde, în urma verificării amănunțite, au fost identificate în interior 902 pachete de țigări de contrabandă (18.040 bucăţi ţigarete).

Întreaga cantitate de țigări și autoturismul, în valoare de aproximativ 13.000 lei, au fost ridicate și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un autoturism și țigări de 25.000 de lei, confiscate la Vama | Moldova24

Lăsați un comentariu

*