Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Judecătorii au decis! Suceveanul acuzat de crimă în Belgia va fi predat autorităților belgiene

Tânărul de 23 de ani, din orașul Salcea, care este acuzat de crimă în Belgia, va fi predat autorităților belgiene. Decizia a fost dată, miercuri, de magistrații Curții de Apel Suceava care au admis „cererea de executare a mandatului european de arestare referinţă dosar 2017/015 emis la data de 20.06.2017, de către Tribunalul de Primă Instanţă din Flandra de Vest, diviziunea Bruges, Belgia, împotriva persoanei solicitate Caliniuc Alexandru. Dispune predarea persoanei solicitate Caliniuc Alexandru, autorităţii judiciare emitente, pe baza consimţământului acesteia”.

Totodată, instanța dispune ca în cazul în care se va pronunţa o pedeapsă privativă de libertate acesta să fie transferat în România pentru executarea pedepsei.

Alexandru Caliniuc este acuzat că încercat să fure lanțul de la gât al unei fete, dar aceasta a strigat după ajutor. Suceveanul s-a speriat și a strâns-o de gât până a omorât-o.

Tatăl suceveanului acuzat de crimă în Belgia: „Este o persoană credincioasă, care merge la biserică, nu era deloc violent”


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Judecătorii au decis! Suceveanul acuzat de crimă în Belgia va fi predat autorităților belgiene | Moldova24

Lăsați un comentariu

*