Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Tatăl suceveanului acuzat de crimă în Belgia: „Este o persoană credincioasă, care merge la biserică, nu era deloc violent”

Cazul tânărului din oraşul Salcea pare mult mai complicat decât părea la prima vedere. Tatăl acestuia susţine că fiul său ar fi spus că nu este vinovat de moarte belgiencei găsite sugrumate pe o plajă din Knokke – Heist. Aceasta a spus că fiul său nu părea abătut sau să aibă vreo problemă, fără să bănuiască vreo secundă că ar fi putut o asemenea grozăvie pe teritoriul Belgiei, scrie Adevarul.

Era vesel, nu părea stresat că şi cum ar avea vreo problemă. Îmi cunosc fiu şi nu cred că ar fi putut face aşa ceva. O persoană care omoară un om este schimbată, are remuşcări. Nici un tiran nu poate să se comporte normal după ce curmă viaţa cuiva. Alexandru era liniştit, lucra, nu ştiu ce s-a întâmplat. Este o persoană credincioasă, care merge la biserică, nu era deloc violent. Nu a fost implicat în niciun fel de altercaţie fizică, puteţi întreba pe oricine”, a declarat Vasile Caliniuc, tatăl tânărului acuzat de autorităţile belgiene că ar fi omorât o femeie.

Bărbatul şi-a vizitat fiul ieri în Arestul IPJ Suceava şi l-a întrebat dacă are vreo implicare în omorârea Sofiei Muylle, însă Alexandru a negat că ar fi omorât-o pe belgiancă.

„L-am întrebat cum stau lucrurile şi mi-a spus că a văzut-o pe femeie însă nu a atins-o. I-am zis că dacă a făcut aşa ceva să recunoască, pentru că greşeala recunoscută este pe jumătate iertată, însă mi-a spus că nu are ce să recunoască pentru că nu a omorât pe nimeni. Ştiu şi eu că atunci când recunoşti pedeapsa este redusă, dar Alexandru susţine că nu s-a atins de femeia respectivă. Dacă este vinovat să plătească, dar dacă nu este vinovat, cine i-a pus în cârcă această crimă să răspundă”, a mai spus tatăl lui Alexandru.

Citeste mai mult: adev.ro/osckot

Sucevean de 23 de ani, reținut pentru un omor în Belgia


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tatăl suceveanului acuzat de crimă în Belgia: „Este o persoană credincioasă, care merge la biserică, nu era deloc violent” | Moldova24
  2. Judecătorii au decis! Suceveanul acuzat de crimă în Belgia va fi predat autorităților belgiene | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*