Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Șase puncte de distribuție a apei, în municipiul Suceava, pe perioada caniculei. Vezi unde sunt amplasate!

Șase puncte de prim ajutor au fost amplasate în municipiul Suceava, pe perioada caniculei. Acestea funcționează în intervalul orar 09.00- 15.00 și sunt amplasate în Parcul Central, dar și în Piața Mare, Piața Mică, Piața Burdujeni, Piața en-gros și Bazar.

În fiecare punct există o asistentă medicală, o trusă de prim-ajutor, tensio­me­tru și apă.

Meteorologii anunță un weekend de foc pentru județul Suceava. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, un cod portocaliu și unul galben pentru județul nostru. Avertizarea este valabilă pentru sâmbătă, între orele 10.00-21.00.

COD PORTOCALIU

În cursul zilei de sâmbătă (1 iulie), în județele Tulcea, Constanța, Brașov, Covasna, Botoșani, cea mai mare parte a județelor Mehedinți, Gorj și Suceava, precum și în nordul județelor Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova și Buzău și vestul județelor Vrancea, Bacău și Neamț, disconfortul termic se va menține accentuat, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 36 și 38 de grade, iar în zona montană vor fi cu mult mai ridicate decât normele perioadei.

COD GALBEN

În județele Mureș, Harghita, Sibiu, nordul județelor Mehedinți și Gorj și vestul județului Suceava, disconfortul termic va fi ridicat, iar temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 36 de grade.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*