Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Accident cu cinci mașini provocat de un sucevean

Un șofer de 25 de ani, din Suceava, a produs, joi dimineață, un accident cu cinci mașini, în zona Pieței Eroilor Revoluției din Satu Mare.

Conducând autoturismul proprietate personală, la ieșirea din parcarea situată în Piața Eroii Revoluției, suceveanul nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează Trecerea” spre strada Ady Endre și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe drumul prioritar de un bărbat de 44 de ani din Satu Mare, care a fost proiectat pe sensul opus de circulație unde a acroșat un sătmărean aflat neregulamentar pe partea carosabilă și a provocat avarierea în lanț a altor trei autoturisme staționate pe strada Ady Endre.

Persoanele implicate în eveniment au fost testate cu aparatul etilotest și s-a constatat faptul că acestea nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Totodată le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pietonului și rănirea ușoară a conducătorului auto care circula pe drumul prioritar.

Cercetările continuă în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs accidentul, în dosarul penal constituit pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident cu cinci mașini provocat de un sucevean | Moldova24

Lăsați un comentariu

*