Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Tânărul electrocutat pe stâlp, dus în stare gravă la Iași. Medic: A suferit leziuni la nivel cortical, plămâni, splină

Tânărul de 17 ani care s-a electrocutat pe un stâlp, unde s-a urcat cu scopul de a se sinucide, în noaptea de marți spre miercuri, a fost transferat în stare gravă la Iași.

Adolescentul, din Zamostea, a fost internat la Spitalul „Sfânta Maria”. În urma gestului său, băiatul a suferit un politraumatism prin electrocutare, fiind aruncat ulterior de la o înălţime de apro­ximativ şapte metri, iar  din cauza faptului că a pus ambele mâini pe firele electrice, acesta a sufe­rit şi arsuri de gradul IV, ajungând la spital cu mâinile carbonizate, arsurile ajungând până la os.

O parte din trauma suferită este cauzată de faptul că a fost proiectat de la înălţime, iar o altă parte şi din cauza leziunilor generate de arcul electric. I s-a făcut computer tomograf, unde s-a evidenţiat faptul că a suferit leziuni la nivel cortical, plămâni, splină. A intrat în atenţia unei echipe multidisciplinare, mai întâi a fost dus în sala de operaţie unde s-a intervenit chirurgical de urgenţă. Necesită tratament şi supraveghere la Anestezie şi Terapie Intensivă, tratament chirurgical, deoarece vorbim despre leziuni traumatice cu risc vital“, a declarat, pentru Ziarul de Iași, dr. Tamara Solange Roşu, medic-şef UPU şi purtător de cuvânt la Spitalul de Copii „Sf. Maria“.

Tânăr de 17 ani, electrocutat pe un stâlp. A amenințat că vrea să se sinucidă


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânărul electrocutat pe stâlp, dus în stare gravă la Iași. Medic: A suferit leziuni la nivel cortical, plămâni, splină | Moldova24

Lăsați un comentariu

*