Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Rădăuțiul se pregătește de trei zile de sărbătoare. Connect-R, Dj Project și Sofia Vicoveanca vor urca pe scenă la Zilele municipiului Rădăuți

Municipiul Rădăuți se pregătește de trei zile de sărbătoare. În perioada 30 iunie- 2 iulie, vor avea loc mai multe manifestări organizate cu preilejul Zilelor municipiului Rădăuți, care se vor desfășura în zona centrală.

Potrivit organizatorilor, Zilele Rădăuțiului se desfășoară în paralel cu Festivalul Internaţional de Folclor „Arcanul”, ediţia a XXVI-a. 16 ansambluri vor urca pe scenă cu acest prilej, dar și artiști de muzică populară extrem de cunoscuți precum Sofia Vicoveanca, Alexandru Brădăţan, Ionela Popescu Şerban, Adriana Bucevschi, Dana Dăncilă, Grigore Gherman.

 

Pe 1 iulie, rădăuțenii îi vor putea vedea pe scenă pe cei de la DJ Project, dar și Connect- R, urmând ca pe 2 iulie să se distreze cu Cargo și Proconsul.

Seara se va încheia cu o festivitate de premiere a participanţilor la Festivalul Internaţional de Folclor „Arcanul”, urmată de un foc de artificii.

Bugetul pentru acest eveniment este de 150.000 lei, de la bugetul local și sponsorizări. Practic, aproximativ 20.000 de lei vor fi acoperiți din sponsorizări.

Președintele comisiei de organizare, Silviu Ursescu, care este și șeful Serviciului de Impozite și Taxe de la Primăria Rădăuți, ne-a declarat că având experiența anilor anteriori, Primăria va recupera cel puțin 100.000 lei din banii alocați din bugetul local prin taxa pentru ocuparea locurilor publice.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Rădăuțiul se pregătește de trei zile de sărbătoare. Connect-R, Dj Project și Sofia Vicoveanca vor urca pe scenă la Zilele municipiului Rădăuți | Moldova24

Lăsați un comentariu

*