Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Amenzi de 1.800 lei date de inspectorii DSVSA, luna trecută. Vezi pentru ce!

dsvsa-suceavaÎn cursul lunii mai 2017, Direcțiile județene sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor precum și a municipiului București au desfășurat 8.998 de controale în unitățile din industria agroalimentară care desfășoară activități în domenii precum: fabricarea produselor de morărit, a pâinii, a produselor de patiserie, a băuturilor răcoritoare, a băuturilor alcoolice, dar și a celor de depozitare a produselor alimentare, a semințelor, legumelor și fructelor.

Controalele au vizat aspecte privind calitatea spațiilor de depozitare a produselor alimentare, manipularea, prelucrarea și depozitarea acestora, controlul dăunătorilor, documentele prevăzute de legislație și a informațiilor privind sistemul HACCP, condițiile de igienă și de funcționare a unităților.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 143 de amenzi contravenționale în valoare totală de 197.600 lei și au fost acordate 173 avertismente pentru deficiențe minore.

La Suceava au fost date amenzi de  1.800 lei pentru manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare; lipsă acțiuni DDD; nerespectarea condițiilor de igienă, potrivit unui comunicat al ANSVSA.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Amenzi de 1.800 lei date de inspectorii DSVSA, luna trecută. Vezi pentru ce! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*