Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

O tânără a vrut să mute mașina fratelui său, dar a produs un adevărat dezastru. A distrus gardul, apoi s-a oprit într-un stâlp

O tânără de 26 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a vrut să mute mașina fratelui său din curtea locuinței, dar a produs, joi seară, un adevărat dezastru.

Fata s-a urcat la volanul autoturismului fratelui ei, aflat în curtea imobilului, cu intenţia de a-l muta în alt loc, ocazie cu care, sistemul de frânare al autoturismului nu a funcţionat, tânăra s-a speriat şi a apăsat acceleraţia, ocazie cu care, a distrus gardul împrejmuitor al locuinței, după care, a traversat strada Romană şi a intrat într-un stâlp de electricitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. O tânără a vrut să mute mașina fratelui său, dar a produs un adevărat dezastru. A distrus gardul, apoi s-a oprit într-un stâlp | Moldova24

Lăsați un comentariu

*