Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Un șofer a rămas fără Audi după ce a fost prins cu țigări de contrabandă de aproape 34.000 lei

Un șofer de 21 de ani a rămas, miercuri, fără autoturismul său Audi A4, după ce a fost prins cu țigări de contrabandă de aproape 34.000 lei.

În cadrul unei operațiuni comune pe contrabanda, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmaţiei și lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au descoperit, într-un autoturism oprit în trafic, 3.000 pachete cu țigări, ascunse în portbagaj.

Astfel, în jurul orei 20.00, un echipaj format din polițiști de frontieră și jandarmi a oprit pentru control, pe o stradă de pe raza localității de frontieră Bivolărie, un autoturism marca Audi A 4, condus de către Vasile T., în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.


La controlul efectuat asupra mașinii, în portbagaj, au fost descoperite mai multe colete cu țigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii șoferului, împreună cu autoturismul cu țigări, la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

„În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu țigări, marca Marble, proveniență ucraineană, în valoare de 33.600 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională în valoare de 4.500 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un șofer a rămas fără Audi după ce a fost prins cu țigări de contrabandă de aproape 34.000 lei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*