Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Tânără de 19 ani, rănită într-un accident. Șoferul vinovat a dat bir cu fugiții

Un accident produs de un șofer de 48 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a avut loc miercuri seară, pe strada Ștefan cel Mare din Vicovu de Sus.

Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o tânără de 19 de ani, din orașul Gura Humorului.
După impact, bărbatul a părăsit locul accidentului, fiind identificat de poliţişti la circa 100 m distanţă.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 19 ani, ce a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Conducătorul auto vinovat de producerea accidentul, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, motiv pentru care, a fost condus de polițiști la spital, unde, a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” și „refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânără de 19 ani, rănită într-un accident. Șoferul vinovat a dat bir cu fugiții | Moldova24

Lăsați un comentariu

*