Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Piața de cherestea de la Verești, închisă de Garda Forestieră

Piața de cherestea de la Verești a fost închisă astfel încât toți cei care mergeau până acum să își achiziționeze materiale lemnos de acolo vor trebuie să se reorienteze spre alte astfel de piețe sau spre alte surse.

Inspectorul șef al Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Gășpărel, a precizat că Garda Forestieră Suceava a efectuat verificări specifice în Piaţa Vereşti, pe linia activităţii de comercializare materiale lemnoase, iar în urma deficiențelor constatate s-a decis interzicerea comerțului cu material lemnis în piața respectivă, toate celelalte activități de comerț desfîșurându-se în mod normal.

„Deoarece s-au constatat unele deficienţe în derularea acestei activităţi, s-a decis retragerea Acordului de distribuire şi utilizare a formularelor documentelor cu regim special al societăţii care emite documentele cu regim special de însoţire a transporturilor de materiale lemnoase comercializate în piaţă. În aceste condiţii, sfătuim persoanele fizice sau juridice interesate de activităţile de comerţ cu materiale lemnose din acestă piaţă, să evite deplasările în acest scop în respectiva locaţie”, a precizat Gășpărel.

Operatorul economic din Piața Verești avea autorizația de funcționare expirată de două luni, motiv pentru care s-a decis retragerea acordului.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*