Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Un Tir încărcat cu lemne a luat foc în mers

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vatra Moldoviţei, au intervenit, pe 31 mai, cu 3 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autotren Scania, pe raza satului Ciumârna, pe DN17, la Km 31+500.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la nivelul compartimentului motor, existând pericolul de propagare la întregul autovehicul şi la încărcătura acestuia. Nu s-au înregistrat victime.

Au ars elemente combustibile ale instalaţiei electrice şi din compartimentul motor şi izolaţia termică a cabinei. S-au degradat alte instalaţii aferente motorului.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect. Incendiul a fost lichidat la ora 22:20, iar pompierii au salvat ansamblul compus din autoutilitară şi remorca acesteia, precum şi încărcătura aferentă (circa 48 mc de lemn)”, precizează pompierii printr-un comunicat de presă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un Tir încărcat cu lemne a luat foc în mers | Moldova24

Lăsați un comentariu

*