Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

FOTO! Marele actor Vlad Rădescu, cetățean de onoare al comunei sucevene „Ciprian Porumbescu”

Cunoscutul actor de teatru și film, Vlad Rădescu, a fost prezent la manifestările din cadrul Festivalului Internațional „Ciprian Porumbescu”.

Duminică, acesta s-a aflat la Stupca, în a treia zi a festivalului. De altfel, Vlad Rădescu a primit titlul de  cetățean de onoare al comunei Ciprian Porumbescu. Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, l-a invitat pe acesta și la Festivalul Ștefanian.

Când dacă nu acum trebuia să ne întâlnim cu cel care acum 45 de ani juca rolul principal Ciprian Porumbescu.[…] Sunt foarte bucuros că ne-am întâlnit aici. Sunt bucuros că ați primit titlul de cetățean de onoare la Ciprian Porumbescu acasă și vă felicit. În al doilea rând, vreau să îi adresez maestrului invitația pentru 24 iunie să vină la Suceava la festivalul următor, Festivalul Ștefanian, pentru că se leagă Ciprian Porumbescu, Stupca, de Putna, de Festivalul, în premieră, Ștefanian. Mi-a promis că va veni. Va veni și Vladimir Găitan, vor fi și alte personalități culturale legate de Bucovina prezente la acest mare festival Ștefanian și cred că merită nu multe cuvinte, ci fapte, noi, cei de aici din Suceava, să facem pentru cei din zona noastră”, a precizat Flutur.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Marele actor Vlad Rădescu, cetățean de onoare al comunei sucevene „Ciprian Porumbescu” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*