Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Un tânăr gospodar din Suceava își caută nevastă la televizor. El a fost selectat în show-ul Anamariei Prodan

Un tânăr din județul Suceava își caută nevastă la televizor. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din Negostina participă la cel mai nou show de la ProTv, moderat de Anamaria Prodan, „Gospodar fără pereche”.

Alexandru Abramiuc este student în ultimul an la Cluj-Napoca și va deveni în curând inginer bio-chimist, iar această meserie îl va ajuta în afacerea pe care o are împreună cu familia sa – o fermă apicolă, unde grija pentru produse apicole, albine și stupi este prioritară. Spune că e sociabil și îi place să cunoască oameni noi, îi place să citească și ascultă jazz și muzica anilor 50-70. Își dorește o femeie care să îl completeze, să fie plină de energie, implicată și să îi placă munca.

Alexandru este unul dintre cei 13  gospodari aleși să participe la show-ul tv, care va începe marți, 6 iunie, la Protv, de la 20.30.

După ediția de marți,  când fiecare gospodar își va spune povestea de viață, își va prezenta casa, ferma și își va enumera așteptările de la femeia pe care și-o dorește alături, Pro TV va anunța start înscrieri pentru doamnele și domnișoarele care au simțit că au ceva în comun sau care vor să îl cunoască mai bine pe unul dintre participanți.


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Danut Ababei says:

    Numai gospodar nu poți numi un asa tânăr ! Cândva erau ironizați cei ce ajungeau să-i însoare satul acum ajungi să te-nsoare țara !

    Răspunde
    • anonimous says:

      daca participai tu bai nene iti tineai gura inchisa. vezi ti de treaba daca creierul tau limitat nu vede in spatele unei idei de emisiune.

      Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr gospodar din Suceava își caută nevastă la televizor. El a fost selectat în show-ul Anamariei Prodan | Moldova24

Lăsați un comentariu

*