Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Vezi echipajele calificate la etapa finală a concursului CDIdei în cărți!

Un număr de 23 de echipaje de elevi de la mai multe unități de învățământ din județul Suceava s-au calificat la etapa națională a Festivalului- concurs CDIdei în cărți, care va avea loc la Sibiu, pe 9 iunie.

Vezi aici echipajele calificate!

Festivalul-concurs „CDIdei în cărţi”  se va  desfășura vineri, 9 iunie 2017  (în loc de 2 iunie 2017 cum era anunțat inițial) începând cu ora 10, în holul Bibliotecii Județene “Astra” din Sibiu, clădirea B (clădirea nouă).

Festivalul județean va fi coordonat în fiecare județ de casele corpului didactic din cele 5 județe participante (Sibiu, Cluj, Gorj, Mureș, Suceava)  și se află la cea de-a treia ediție.

Ideea acestui proiect a pornit de la dorința CCD Sibiu de a organiza un festival în care să fie implicate, în primul rând, centre de documentare şi informare (CDI) şi biblioteci din cadrul unităţilor de învăţământ, a izvorât din dorinţa de a pune în valoare pasiunea pentru lectură în special, pentru cultură, în general, cât şi pentru a oferi un cadru de demonstrare a deprinderilor, abilităţilor şi cunoştinţelor elevilor dobândite în contexte nonformale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*