Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Una dintre cele mai iubite cântărețe din Bucovina, nevoită să se războiască în instanță: Mă judec până mor cu sora mea

Sunt rude de sânge, dar au devenit duşmance de moarte. Laura Lavric nu uită şi nu iartă după ce sora ei, Ecaterina Traian, a târât-o, în 2012, într-un scandal-monstru. Aceasta a declarat la TV că solista “mergea cu bărbaţi pe cadouri şi bani”, aşa că Laura Lavric a dat-o în judecată. “Mi-a zis să o iert după ce mi-a distrus sufletul”, a spus artista,  scrie Click.

La 70 de ani, când ar putea să-şi vadă liniştită de carieră şi de familie, Laura Lavric e nevoită să se războiască în instanţă cu propria soră, stabilită de ani buni în Canada. Scandalul a început după ce Ecaterina Traian a declarat într-o emisiune TV că Laura Lavric se prostitua în SUA, pe bani, parfumuri şi bijuterii. Solista a dat-o în judecată pentru calomnie şi îi cere surorii mai mici daune morale de 100.000 de euro.

Culmea, deşi procesul e pe rol, pârâta a revenit la sentimente mai bune şi încearcă să obţină iertarea surorii. “O să fie rău pentru cea care m-a umilit. Eu nu ştiu ce mai face sora mea, dar ştiu că acum a început să îşi ceară iertare de la noi prin mesaje. Mi-a zis să ne iertăm că ne-am jignit una pe cealaltă. Am iertat-o de atâtea ori. Sunt lucruri care se pot ierta şi lucruri care nu se pot ierta. Nu vreau să o iert şi trebuie să plătească pentru ce a zis. Procesul merge în continuare! Am spus că, atât cât trăiesc, o să mă judec cu ea, pentru că mi-a distrus sufletul. Mi-a făcut şi băiatul incult şi golan, iar acum vine şi ne cere iertare. Nu înţeleg ce i-a făcut copilul asta, că din «mătuşa» nu o scos-o”, a declarat Laura Lavric pentru Click!, la Buzău, la Festivalul Concurs de Muzică Populară “Benone Sinulescu”.

Artista a făcut show pe scenă, apoi ne-a spus şi of-ul care îi arde inima de 5 ani încoace. “Sora mea m-a invidiat mereu pentru faptul că sunt iubită de public. Pentru că sunt ceea ce sunt. Cum poţi să spui despre mine că am făcut prostituţie? Eu, pe vremea lui Ceauşescu, am mers atât timp în străinătate. Oare îmi dădea cineva paşaport dacă eram o golancă? Crezi că nu se auzea lucrul asta? Nu se poate aşa ceva! Şi dacă eram o vagaboantă, ea ar fi trebuit să mă apere. Să nu rişte vreodată să vină la uşa mea”, a mai spus artista suceveancă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*