Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Ți se rupe inima! Mesaj emoționant transmis de soția lui Alexandru Pintilei la o zi după ce și-a îngropat soțul

Motociclistul care și-a pierdut viața, duminică, într-un accident de circulație la Valea Putnei a fost înmormântat miercuri. Alexandru Pintilei a fost condus pe ultimul drum de o mare de oameni, care au încercat să o încurajeze pe soția sa, Irina, ce așteaptă un copil.

Îndurerată, femeia a găsit puterea să mulțumească tuturor celor care sunt alături de ea în aceste momente, iar mesajul este de-a dreptul emoționant.

„De acolo de sus, Alex va mulțumește și va este recunoscutor pentru toată dragostea și grija ce ne-ați arătat-o lui, mie și cu siguranță o veți arăta fetiței lui. Nu exista cuvinte care sa exprime toata recunoștința mea pentru sprijinul arătat în aceste zile în care a trebuit sa imi iau rămas bun pentru totdeauna de la iubitul, soțul, prietenul și tatăl copilului meu. A plecat mult prea devreme, dar a plecat fericit, făcând exact ceea ce iubea mai mult pe lume. Ma înclin în fața voastră și sper sa nu devenim străini! Va iubim din tot sufletul”, a scris Irina pe pagina sa de Facebook.

Imagini dureroase. Alexandru Pintilei, condus pe ultimul drum de familie și prieteni. Zeci de motocicliști și-au luat rămas bun de la el

FOTO Accident grav! Un motociclist a murit după ce a trecut prin acoperișul unei case


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*