Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Rablele abandonate pe domeniul public, ridicate de primărie. Harșovschi: aveau cuiburi de pisici, șobolani

Mașinile abandonate pe domeniul public sunt ridicate de primărie. Numai într-o singură zi, susține viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, au fost ridicate opt mașini.

El susține că pentru a fi ridicată, o mașină trebuie să stea pe domeniul public cel puțin un an.

Anul acesta, avem o mașină care ridică direct mașinile, nu doar le tractează, cum era anul trecut și lucrurile merg mult mai rapid. Pot spune că numai în ziua de luni s-au ridicat opt mașini de pe străzile municipiului Suceava.[…] Aceste mașini au fost ridicate de Poliția Locală. Sunt ale noastre, al primăriei pentru că vor fi în proprietatea primăriei după 30 de zile dacă nu le revendică. Înainte de a se ridica aceste mașini este o procedură destul de greoaie, dar până la urmă e bine că e așa pentru a nu fi acuzați de alte lucruri. Mașina, ca să poate fi ridicată, trebuie să stea pe domeniul public mai mult de un an de zile și vă pot spune că amenda este cuprinsă între o mie și două mii de lei”, a spus viceprimarul.

Pe lângă faptul că ocupă locul degeaba, dar și crează o  estetică urâtă municipiul, rablele abandonate reprezintă și un culcuș pentru pisici sau șobolani.

Erau mașini care aveau cuiburi de pisici, șobolani, și așa mai departe, sub ele. Vă pot spune că în momentul de față sunt somate în cartierul Burdujeni 30 de autovehicule care vor fi ridicate în perioada următoare, altele 21 urmează să li se facă procedura legală”, a spus Harșovschi.

Mașinile au fost duse la cimitirul de mașini din Mitoc, susține viceprimarul Sucevei. El a făcut un apel către suceveni să sune la Poliția Locală să anunțe unde mai sunt astfel de rable abandonate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*