Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Lucian Harșovschi: Nu sunt mulțumit deloc de cum merge treaba cu aceste lucrări de reabilitare stradală

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, s-a arătat nemulțumit, miercuri, de modul în care sunt efectuate lucrările de reabilitare stradală în municipiul Suceava de către firma Autotehnorom, cea care a câștigat licitația pentru repararea străzilor în următorii doi ani.

Nu sunt mulțumit deloc de cum merge treaba cu aceste lucrări de reabilitare stradală, mai exact nu sunt mulțumit cu noul constructor pe care-l avem la primărie. Toate discuțiile avute cu ei până acum erau cu <da, da, da>, dar nu au echipe mai multe. Am solicitat și mi s-a promis de ieri că vor fi suplimentate aceste echipe, se plâng că n-au oameni, că nu este forță de muncă. Treaba primăriei este să respecte programul aprobat”, a declarat viceprimarul.

Lucian Harșovschi susține că pentru primele două trimestre era alocată suma de 3,1 milioane de lei pentru lucrări de reparații, dar au fost cheltuiți doar 1,58 de milioane de lei. Potrivit acestuia, ar însemna ca în luna iunie să fie cheltuită și cealaltă jumătate din bani, dar edilul este sceptic în această privință.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Lucian Harșovschi: Nu sunt mulțumit deloc de cum merge treaba cu aceste lucrări de reabilitare stradală | Moldova24

Lăsați un comentariu

*