Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Un pompier sucevean, cu o tumoră pe creier, a murit din lipsa medicamentelor. Fiul său dă statul în judecată

Foto: Observator

Un pompier sucevean, cu o tumoră pe creier, a murit din cauza lipsei medicamentelor ce îl țineau în viață. Viluț Moraru, din Vatra Dornei, a murit la vârsta de 45 de ani, în urmă cu două săptămâni. El avea o „tumoră de corp calos cu extensie bifrontală” de șase ani.

La începutul anului, medicamentul care îl ținea în viață pe Viluț Moraru a dispărut de pe piață, iar după trei luni de chin bărbatul a trecut la cele veșnice.

Tot au venit promisiuni că va veni, va veni medicamentul și am așteptat, n-am avut ce face altceva […] Atât am reușit să petrecem sărbătorile cu bine, râdeam, stăteam la masă, a fost foarte frumos, dar…”, a declarat fiul bărbatului, Florin Moraru, pentru Observator.

Florin Moraru, fiul pompierului

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, este hotărât să schimbe soarta altor bolnavi, dacă pentru tatăl său nu a putut face nimic și va da statul în judecată. Nu vrea daune, ci vrea să schimbe legea.

„Pe tata nu-l mai poate aduce nimeni înapoi, dar…pentru ceilalți oameni”, a spus, pentru sursa citată, Florin.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un pompier sucevean, cu o tumoră pe creier, a murit din lipsa medicamentelor. Fiul său dă statul în judecată | Moldova24

Lăsați un comentariu

*