Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

De pe 7 iunie se introduc noile curse pe Aeroportul Suceava. Flutur: Estimăm cel mai mare număr de pasageri, dintr-o lună, din istoria aeroportului

Începând cu data de 7 iunie vor fi noi curse pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava. Se introduc zborurile charter turistic către Zakynthos (Grecia) în fiecare miercuri, și către Antalya (Turcia) în fiecare vineri și luni, anunță președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur.

Se mai introduce o frecvență pe săptămână pentru următoarele curse: Londra, în ziua de joi, începând cu 29 iunie,  Milano-Bergamo, în ziua de luni, din 19 iunie, Roma, în ziua de joi, din 22 iunie și Bologna, în ziua de joi, începând cu 22 iunie.

De asemenea, se mai introduc patru frecvențe pe săptămână către București, operate de TAROM, în zilele de marți, joi, vineri și duminică, începând din 20 iunie.

„Ca urmare, pentru luna iunie vom avea un număr de 110 zboruri, din care: 62 operate de către Wizz Air (18 Londra, 15 Milano-Bergamo, 10 Roma, 10 Bologna, 9 Treviso) 37 operate de TAROM de la și către București,  11 zboruri charter operate de către Air Bucharest si Atlas Global (7 Antalya, 4 Zakynthos). Vom înregistra, astfel, un număr record de zboruri regulate și charter într-o singură lună, drept care estimăm, pentru luna iunie, și cel mai mare număr de pasageri/ lună din istoria Aeroportului”, susține șeful județului.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. De pe 7 iunie se introduc noile curse pe Aeroportul Suceava. Flutur: Estimăm cel mai mare număr de pasageri, dintr-o lună, din istoria aeroportului | Moldova24

Lăsați un comentariu

*