Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Două curse aeriene au aterizat cu întârziere pe Aeroportul Suceava din cauza grevei de la ROMATSA. Gheorghe Flutur: Nu au fost zboruri anulate

Protestul angajaților de la ROMATSA nu a afectat zborurile de pe Aeroportul Suceava, în schimb două curse au ajuns cu întârziere la Salcea. Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că „nu au fost zboruri anulate pe Aeroportul din Suceava”.
 
„În timpul protestului de astăzi al personalului de la ROMATSA nu au fost anulate curse aeriene care au decolat sau aterizat pe Aeroportul din Suceava. S-au înregistrat doar mici întârzieri la aterizare in cazul a două zboruri: 23 minute cursa de Roma și 23 minute cea de la Bologna”, susține șeful CJ.

Greva controlorilor de la ROMATSA s-a încheiat, marți, după două ore. Principala solicitare a sindicaliştilor ROMATSA este întocmirea unui nou plan de performanţă care să nu afecteze compania. Asta în condiţiile în care Comisia Europeană impune reducerea tarifelor percepute de controlorii de trafic aeroporturilor, ceea ce ar putea duce la scăderea veniturilor.

Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Două curse aeriene au aterizat cu întârziere pe Aeroportul Suceava din cauza grevei de la ROMATSA. Gheorghe Flutur: Nu au fost zboruri anulate | Moldova24

Lăsați un comentariu

*