Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Doliu în învățământ. Unul dintre cei mai iubiți profesori suceveni s-a stins din viață. „Ați fost pentru noi un al doilea tată”

Învățământul sucevean este în doliu după ce unul dintre cei mai iubiți profesori de geografie s-a stins din viață, luni, la vârsta de 63 de ani.

Ion Aflorei a predat la Școala gimnazială „Izvoarele Sucevei”, unde a fost și director până în 2012.

Colegii de catedră, dar și elevii săi au numai cuvinte de laudă la adresa sa.

Mare pierdere pentru școală și pentru cei care l-au cunoscut! Astăzi s-a stins din viață un mare om, un dascăl deosebit, un “Creangă” al locurilor noastre,implicat mereu în viața culturală și educațională a satului, un om mereu cu zâmbetul pe buze, un bun pedagog, un bun coleg, domnul profesor Aflorei Ion! Regrete eterne! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus Alina Daniela Cotor.

Dumnezeu sa va odihneasca in pace!!! Ati fost pentru noi un diriginte bun ,un al doilea tată… Va mulțumim ca ne-ati invatat cum sa ne descurcam in viata ,datorită dumneavoastră am ajuns ceea ce suntem astazi!!! Ne-ati ajutat mereu cu sfaturi si incurajari !!! Nu va vom uita niciodata !!!”, a spus Elena Panteleiciuc.

„Un OM în adevăratul sens al cuvântului, un profesionist desăvâşit, un tip jovial”, a spus despre domnul profesor, Vasile Lukașciuc.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doliu în învățământ. Unul dintre cei mai iubiți profesori suceveni s-a stins din viață. „Ați fost pentru noi un al doilea tată” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*