Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Un sucevean, șef la Inspectoratul Județean de Jandarmi Neamț

Un sucevean a devenit șef la Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Neamț. Este vorba despre Iulian Șveduneac, cel care îndeplinea funcția de consilier juridic la IJJ Suceava. Șveduneac a fost numit prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursului organizat, începând cu data de 26 mai a.c.,  în funcția de adjunct al inspectorului șef al IJJ Neamț.

Colonelul Iulian Șveduneac este născut pe 9 decembrie 1972, este căsătorit și are un copil. Din anul 1996 când a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne și până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcții în cadrul Jandarmeriei Române (comandant pluton, șef secție ordine și siguranță publică, ofițer specialist pază, ofițer specialist relații publice și consilier juridic).

Este absolvent de studii juridice la Academia de Poliție și de studii postuniversitare în drept internațional.

Pe noua funcție, ofițerul va organiza, conduce și coordona activitățile unității pe linie logistică, urmărind asigurarea dotării cu mijloace materiale specifice, de transport, comunicații, aparatură și echipamente necesare îndeplinirii misiunilor.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un sucevean, șef la Inspectoratul Județean de Jandarmi Neamț | Moldova24

Lăsați un comentariu

*