Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Șapte profesori din Suceava, desemnați Profesori Bologna. Au fost premiați la Cotroceni!

Un număr de șapte profesori de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava  au fost desemnaţi anul acesta Profesori Bologna. Distincţia se acordă în urma nominalizărilor din partea studenţilor, iar selectarea se face tot de către aceştia. Gala Profesorului Bologna se află la cea de-a X-a ediţie, iar festivitatea de premiere s-a desfăşurat la Palatul Cotroceni. Profesorii din Suceava premiați au fost: Vlad Gafița, Daniela Irimia, Virgil Larionescu, Ioan Mihai, Laurențiu Dan-Milic, Gabriela Rață și Angela Albu.

Anul acesta, distincția „Profesor Bologna” a fost decernată pentru 120 de cadre didactice din 23 de universități, respectiv 13 centre universitare.

Ediția a X-a a Galei Profesorului Bologna s-a derulat cu sprijinul Administrației Prezidențiale, Ministerului Educației Naționale, Universității din București, Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Universității Politehnica București și al Asociației Studenților de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din Universitatea din București (AS-SAS).

În cadrul evenimentelor, profesorii și studenții participanți au derulat activități de tip dezbateri, în trei ateliere tematice: formarea inițială a cadrelor didactice, formarea continuă a cadrelor didactice și criteriile de evaluare și promovare a cadrelor didactice.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*