Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

„Un bărbat și mai multe femei”, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Spectacolul de teatru „Un bărbat și mai multe femei” va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, pe 6 iunie, de la ora 19.00.

Un bilet costă 70 de lei, iar pentru pensionari, elevi și studenți este de 50 de lei.

Acestea pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718.

Acţiunea piesei de teatru ,,Un bărbat şi mai multe femei” îl plasează pe Gavrunski, personaj interpretat de Claudiu Bleonţ,  ca victimă timidă a sistemului birocratic, atunci când i se cere o adeverinţă pentru permisul de conducere de amator, o clauză absurdă şi aproape imposibil.

Pe parcursul piesei Gavrunski trece de la anxietate la extaz, de la ură la iubire, de la teamă la pasiune, toate aceste trăiri fiind trezite de o singură femeie ce întruchipează nici mai mult nici mai puţin de opt tipologii.

Magda Catone interpretează pe rând,  femeia resemnată (soţia), femeia isterică şi acuzatoare (medicul psihiatru), femeia ipohondră (angajata de la resurse umane), femeia bărbat (călătoarea din tren), femeia poet (colega de sanatoriu) şi încă alte trei tipologii clasice.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. „Un bărbat și mai multe femei”, la Casa de Cultură a Sindicatelor | Moldova24

Lăsați un comentariu

*