Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

S-a urcat beat și fără permis la volan. Când l-au oprit polițiștii s-a „emoționat” și a intrat în șanț

Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Suceava, a ajuns cu mașina în șanț, duminică, la ora 01.30, când a fost oprit de polițiști în trafic. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava,  în timp ce acționa pe raza comunei Zvoriștea, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa din sens opus, ocazie cu care, conducătorul auto, un tânăr de 20 de ani din municipiul Suceava a oprit, după care, a efectuat manevra de mers înapoi, intrând în șanțul de pe marginea drumului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-a recoltat o singură probă biologică în vederea stabilirii alcoolemiei, tânărul refuzând recoltarea celei de-a două probe.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. S-a urcat beat și fără permis la volan. Când l-au oprit polițiștii s-a „emoționat” și a intrat în șanț | Moldova24

Lăsați un comentariu

*