Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Stație de sterilizare modernă la Spitalul Județean Suceava. Investiția este de peste trei milioane de lei

Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava va da în folosință, în luna iulie,  o staţie centrală de sterilizare. Investiția, de 3,2 milioane de lei, provine din bugetul Ministerul Sănătăţii, iar restul de 10% urmează să fie alocați de administraţia judeţeană.

Această staţie centrală face parte din măsurile de limitare a infecţiilor asociate actului medical”, a declarat președintele CJ, Gheorghe Flutur.

Stația centrală de sterilizare are următoarea componență: sterilizator pentru dispozitive termosensibile cu accesorii incluse, masina de spalat – dezinfectat dispozitive medicale, compresor automatizat, controlat cu presostat reglabil, aparat de sigilat automat cu cap rotativ, aparat de sigilat cu debitare programabila, aparat de curatat cu ultrasunete, sistem de trasabilitate si documentare, statie de tratare a apei, sterilizator cu abur de capacitate mare (service stanga-dreapta)cu accesorii incluse, sterilizator cu abur de capacitate medie cu accesorii incluse, sccesorii statie centrala de sterilizare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*