Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Tragedie! O copilă de 12 ani și-a pus capăt zilelor din cauza unei decepții în dragoste

O copilă, în vârstă de 12 ani, din Liteni, comuna Moara, și-a pus capăt zilelor, miercuri seară, din cauza unei decepții în dragoste. Fata s-ar fi îndrăgostit de un tânăr din aceeași localitate cu ea, dar acesta nu îi împărtășea sentimentele și chiar i-a cerut să îl lase în pace, iar acest lucru a supărat-o pe copilă.

Miercuri, ea a mers la școală, iar apoi a venit acasă. Bunica sa a văzut-o ultima dată la amiază, când s-a întors de la cursuri.

Când mama fetei s-a întors de la serviciu a căutat-o în toată casa, dar și la bunici, care locuiau în aceeași curte, dar nu a dat de ea. Într-un final, femeia a mers într-un grajd, unde a avut un șoc. Fiica sa era spânzurată de o grindă din lemn.

Mama a chemat un echipaj medical, dar din păcate, după zeci de minute de resuscitări, nu s-a mai putut face nimic pentru copilă.

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii fac cercetări în acest caz. Fata era singurul copil al celor doi părinți. Ea provenea dintr-o familie decentă, cu părinți muncitori. Tatăl este șofer pe tir și era plecat mai des, dar mama era mereu lângă copilă.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Andreia says:

    Nu e corect cea ce de scrie in articol,copii nu sau certat între ei.Ba din contra erau foarte bine.Nu mai dați vina așa aiurea pe cineva dacă nu știți intr-adevar ce sa întâmplat.Ganditi-va câtă presiune puneți peste bietul băiat.Are suferința lui,nu mai puneți și voi sare peste rană…

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tragedie! O copilă de 12 ani și-a pus capăt zilelor din cauza unei decepții în dragoste | Moldova24

Lăsați un comentariu

*