Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Scandal între polițiști. SPR Diamantul, plângere împotriva unei colege a polițistului criminalist cercetat după o postare pe Facebook

Cercetarea polițistului Bogdan Bănică, după o postare pe Facebook, se lasă  și cu plângeri la adresa colegilor acestuia. Vehemența cu care Bogdan Bănică și-a apărat punctul de vedere i-a împărțit pe polițiști în două părți: unii îi aprobă atitudinea, alții dimpotrivă.

Sindicatul Polițiștilor din România (SPR) Diamantul solicită Inspectoratului Județean de Poliție Suceava cercetarea disciplinară a unei colege a lui Bogdan Bănică. Iată motivul:

Totul a început când Bogdan Bănică (33 de ani), poliţist criminalist la IPJ Suceava, a postat pe Facebook despre zelul multora legat de vizita preşedintelui Klaus Iohannis la Suceava.
„Azi dimineaţă ajung la sediu şi surpriză… Toţi colegii mei îmbrăcaţi la ţinuta de gală, cămaşă albă, sacou, nasturii lustruiţi… Îmi zic în gând, e din nou ziua poliţiei? «Aaa, nu Bogdane, vine Iohannis la Suceava şi trebuie să ne vadă în stradă», îmi spune un coleg printre înjurături…”, a scris pe Facebook Bogdan Bănică.

Bogdan Bănică a devenit președintele organizației sucevene a SPR Diamantul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*