Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur: Am aprobat demararea studiului de fezabilitate pentru extinderea terminalului de la Aeroport

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri, că a fost aprobată demararea studiului de fezabilitate pentru extinderea terminalului de la Aeroportul Ștefan cel Mare de la Salcea. Șeful județului a anunțat că acum CJ va putea face un împrumut, deocamdată nu se știe ce valoare va avea, pentru extinderea terminalului de pasageri și un terminal cargo.

Astăzi am aprobat demararea studiului de fezabilitate pentru extinderea terminalului de la Aeroport. […] în ultima perioadă și în special în 2016 față de 2015 a crescut în România traficul aerian cu 23.4%, deci numărul cetățenilor care circulă cu avionul în România a crescut substanțial. […]Terminalul cargo este foarte necesar și cine îl face primul ar câștiga startul pentru o anumită zonă de influență ca și comportament”, a declarat Gheorghe Flutur.

Totodată, Flutur a anunțat că a dispus reamenajarea spațiilor pentru două linii consecutive, folosind și ieșirea pe la demisol a Aeroportului Ștefan cel Mare Suceava, unde este un salon de protocol, pentru a putea răspunde așteptărilor, mai ales că în următoarea perioadă una dintre companii ar putea să solicite și lăsarea la sol a unui aparat de zbor.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*