Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Accident grav! Nouă persoane au fost rănite după ciocnirea a trei mașini

Un accident cu trei mașini și nouă victime a avut loc, duminică după-amiază, pe raza localității Zvoriștea.

În timp ce conducea autoturismul cu volanul pe partea dreaptă, pe DN 29A, între localitățile Șerbănești și Zvoriștea, un tânăr de 22 de ani, din județul Botoșani, a efectuat o manevră de asigurare asupra traficului din sens opus, ocazie cu care, a pătruns pe contrasens unde, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un tânăr de 21 de ani, din județul Mureș.

Din impact, autoturismul condus de tânărul de 22 de ani, a ricoșat și a intrat în coliziune și cu autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din județul Botoșani.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a mai multe persoane aflate în cele 3 autoturisme, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Un tânăr de 25 de ani, o tânără de 22 de ani, o minoră de 16 ani, toți din județul Botoșani și o tânără de 24 de ani, din județul Timiș, erau pasageri în autoturismul condus de tânărul de 25 de ani. O tânără de 19 ani, un copil de 2 ani și o minoră de 13 ani, toți din județul Botoșani, erau pasageri ai autoturismului condus de tânărul de 22 de ani, iar un tânăr de 22 de ani și unul de 21 de ani, precum și un bărbat de 49 de ani, toți din județul Mureș, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit reprezentanților ISU Suceava, accidentul nu s-a soldat cu morți. Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu două ambulanțe SMURD şi o autospecială cu accesorii pentru descarcerare, a intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Zvoriştea. Pompierii au fost sprijiniți de trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În accident au fost implicate trei autoturisme.

Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranță şi au acordat primul ajutor medical persoanelor implicate în eveniment. Ulterior, nouă persoane, toate conştiente, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare şi tratament de specialitate”, precizează reprezentanții ISU Suceava.

Polițiștii fac verificări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident cu trei mașini și cinci victime | Moldova24
  2. FOTO! Accident cu trei mașini și nouă răniți produs de un șofer din Botoșani | BotosaniNews.ro
  3. FOTO! Accident cu trei mașini și nouă răniți produs de un șofer din Botoșani | Moldova24

Lăsați un comentariu

*