Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Inconștiența l-a costat! Sucevean lăsat fără permis pentru că nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată

Un bărbat, din Solca, județul Suceava, a condus un autovehicul, pe strada Portului, din localitatea Drobeta Turnu-Severin și nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, în timp ce semnalele acustice și luminoase erau în funcțiune.

Polițiștii l-au sancționat contravențional și au dispus reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii de la rutieră și de la transporturi au desfășurat, pe 17 mai, o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație ce au loc la trecerile la nivel cu calea ferată. Astfel, au aplicat 4.021 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 722 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, fiind reţinute 326 de permise de conducere.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Alexandru says:

    Asta e Romania semaforul este defect in partea de trecere din care ma deplasam eu era alb ami indica dreptu de a merge si in partea celalalta era rosie eu nu aveam cum sa stiu va e rosu politia stie va este semaforul defect si mea zis sa dau in judecata caile ferata

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Inconștiența l-a costat! Sucevean lăsat fără permis pentru că nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată | Moldova24

Lăsați un comentariu

*