Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Au demarat lucrările pe mai multe drumuri din județul Suceava. Vezi unde se fac modernizări!

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că au demarat lucrările de modernizare pe mai multe drumuri din județul Suceava. Potrivit acestuia, au început lucrările la drumul Brodina-Ulma până la frontiera cu Ucraina.

Este vorba de o porțiune de circa 5 kilometri care mai întâi va fi pietruită după care se va turna covor asfaltic.

„Deja s-au asfaltat 4 kilometri de drum la Mălini spre Stânișoara iar acum pregătim modernizarea drumului care leagă Pojorâta de Izvoarele Sucevei. După cum se știe, fost asfaltat și drumul Horodniceni – Pocoleni. Am făcut demersuri la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere iar în aceste zile încep lucrările de modernizare a drumului de la Milișăuți spre Rădăuți, de acolo de unde s-au oprit anul trecut în toamnă şi la porțiunea de drum care leagă Sucevița de Rădăuți. In urma demersurilor făcute la Drumurile Naționale vor demara în curând lucrările de refacere a drumului DN2 care leagă municipiul Suceava de municipiul Fălticeni. Drumul arată jalnic şi am cerut insistent să se toarne covor asfaltic. Am promisiunea că acest lucru se va întâmpla în perioada imediat următoare. Pentru modernizarea drumului județean Frasin-Broșteni am depus solicitare de finanțare prin PNDL- Programul National de Dezvoltare Locală, și sper ca foarte repede să înceapă lucrările și aici”, a precizat Flutur.

Consiliul Județean Suceava a alocat drumurilor județene, în bugetul pe 2017, suma de 30 de milioane de lei pentru investiții și întreținerea acestora.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Au demarat lucrările pe mai multe drumuri din județul Suceava. Vezi unde se fac modernizări! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*