Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO! Sucevean cercetat pentru trafic cu produse toxice. Polițiștii au descins în locuința sa

Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Dărmănești, este cercetat de polițiști pentru trafic cu produse sau substanțe toxice și contrabandă după ce a fost prins cu produse fitosanitare.

Luni, la ora 10.30, polițiștii l-au prins în flagrant delict pe bărbatul de 39 ani,  în timp ce încerca să comercializeze pe raza municipiului Suceava, fără drept, cantitatea de aproximativ 34 kg. de erbicide, valoarea acestora fiind de aproximativ 18.700 lei.

Flagrantul a fost organizat de poliţişti în prezența unui reprezentant al Oficiului Fitosanitar Suceava în parcarea unui hipermarket din municipiul Suceava.

Cantitatea de produse oferite spre vânzare, respectiv 3 bidoane a 10 litri fiecare erbicid şi 24 flacoane erbicid la 180 gr. fiecare, a fost indisponibilizată şi urmează a fi supusă analizelor de laborator, în cadrul cercetărilor ce vor fi efectuate.

În baza mandatului emis de Judecătoria Suceava polițiștii Serviciului Arme Explozivi, Substanţe Periculoase – IPJ Suceava, cu sprijinul unei grupe din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului.

În urma activităţilor desfăşurate a fost identificată cantitatea de aproximativ 14 litri erbicid şi 1,5 kg insecticid de diferite mărci, provenienţă extracomunitară, care a fost indisponibilizată în vederea efectuării analizelor de laborator.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*