Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

O femeie a sunat la 112 după ce s-a lovit de bagajul unui călător, într-un autobuz din Suceava. Șoferul a frânat brusc

O femeie de 33 de ani, din municipiul Suceava, a sunat la 112, luni, după ce a coborât dintr-un autobuz de transport public local spunând că a fost victima unui accident.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 15.05.2017, în jurul orei 07.45, în timp ce conducea autobuzul pe strada Cernăuți din municipiul Suceava, pentru a evita coliziunea cu un alt autovehicul, un bărbat de 38 de ani, din comuna Ipotești, a acționat brusc sistemul de frânare, moment în care, femeia a căzut pe podeaua autobuzului și s-a lovit de bagajul unui alt pasager.
După incident, victima a rămas în autobuz până în stația din proximitatea Policlinicii Areni, unde, după ce a coborât, a apelat ”S.N.U.A.U. 112”.

„Victima a fost transportată cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, potrivit unui comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*