Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Inedit! Surpriză de proporții pentru doi miri din Suceava. Ce au făcut invitații în toiul nunții (VIDEO)

Doi miri din Suceava au avut parte de o surpriză de proporții chiar în seara petrecerii de nuntă. Lili și Andy Apăvăloaie au privit cu uimire, sâmbătă, când la un moment dat, doamnele și domnișoarele s-au ridicat de la mese, s-au adunat în mijlocul sălii și au început să danseze, dar nu oricum, ci…în sincron.

Printre doamnele care au contribuit la surpriza mirilor s-au numărat: Nadia Goian, soacra mare- Isabela Apăvăloaie, patroana de la EvelMod- Lili Butnariu, solista vocală Alexandra Irimesei, dar și multe cadre didactice de la Școala generală nr.4.

Am plănuit să facem o surpriză mirilor. Ideea a avut-o soacra mare. Au fost cam 30 de persoane, doamne și domnișoare și momentul chiar ne-a ieșit foarte bine. Nu a știut nimeni, numai noi. Nimeni nu se aștepta la momentul acesta. Am făcut repetiții o dată pe săptămână, marțea, la o sală de dans, cam două luni. Reacția mirilor a fost extraordinară. Au fost încântați și fericiți. Noi când am început să dansăm ei chiar nu știau ce se întâmplă, erau uimiți. Eu zic că…chiar a ieșit o surpriză plăcută”, a spus Nadia Goian.

Nunta a avut loc la Conacul Domnesc, iar nași au fost Lili și Ovidiu Butnariu și Luciana și Ovidiu Andronic.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Inedit! Surpriză de proporții pentru doi miri din Suceava. Ce au făcut invitații în toiul nunții (VIDEO) | Moldova24

Lăsați un comentariu

*