Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Doi suceveni lăsați de polițiștii ieșeni fără permise, dar cu amenzi de 2.755 de lei. Vezi ce au făcut!

O femeie de 40 de ani și un tânăr de 26 de ani, ambii din județul Suceava, au fost lăsați de polițiștii ieșeni fără permise, dar cu amenzi consistente.

Potrivit reprezentanților Poliției Iași, femeia a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, întrucât a fost depistată conducând un aututurism pe DN-28A, pe raza localității Gâşteşti, cu viteza de 108 Km/h.

Tânărul de 26 de ani, din județul Suceava, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.450 lei,  fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, întrucât a fost depistat conducând un autoturism pe DN 28 (E583), în afara localităţii Sârca, cu viteza de 116 km/h, pe un sector de drum limitat la 50 de km/h.

Aceștia au fost depistați în perioada 12 – 14 mai a.c., când peste 120 de polițiști rutieri au acționat, pe raza județului Iași, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi pentru fluidizarea traficului rutier, pe drumurile naţionale şi pe DE 583, în funcţie de creşterea valorilor de trafic.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. lala says:

    Niste nesimțiți cei din Iași!Acolo si gardienii dau amenzi foarte mari prin oraș dacă văd mașină de alt județ.Gardienii lui Nichita cand erau drumurile in lucru prin Iați stăteau la cotitura,daca ieșeai cu un bolnav de la spital și nu știai pe ude s-o iei ,dumnelor nesimțiții ieșeau de după semnele de circulație și repede îți arătau amenda!Moldoveni nesimțiți!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi suceveni lăsați de polițiștii ieșeni fără permise, dar cu amenzi de 2.755 de lei. Vezi ce au făcut! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*