Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Un bătrân a căzut dintr-un autobuz TPL oprit în stație

Un bătrân de 71 de ani, din municipiul Suceava, a fost rănit ușor, vineri după-amiază, după ce a căzut dintr-un autobuz TPL oprit în stație.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava,  în timp ce conducea autobuzul pe str. Victoriei din municipiul Suceava, un localnic de 55 de ani, angajat al T.P.L. Suceava, a oprit în staţia pentru mijloace de transport în comun „Corduș”, ce nu este prevăzută cu alveolă şi a deschis uşile pentru a coborâ pasagerii, iar după ce s-a uitat în oglinda retrovizoare și a închis uşile, a auzit un strigăt din autobuz, motiv pentru care, a deschis din nou uşile, iar un localnic de 71 de ani, a căzut din autobuz pe carosabil, fără ca vehiculul să fie în mişcare. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a pasagerului.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată în comunicatul Poliției.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un bătrân a căzut dintr-un autobuz TPL oprit în stație | Moldova24

Lăsați un comentariu

*