Vineri 14 Iunie 2024, Actualizat acum 165 zile 12:00 am

Un șofer a dat cu mașina peste un biciclist, apoi a părăsit locul accidentului

Un șofer a dat cu mașina peste un biciclist, în noaptea de duminică spre luni, apoi a părăsit locul accidentului. Dintr-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava reiese că în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DN 18, pe raza localității Ciocănești, fără a avea îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, un localnic de 54 de ani, a fost acroșat cu oglinda de un autoturism care circula din spatele său și al cărui conducător auto, a părăsit locul accidentului.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, conducătorul auto, un localnic de 29 de ani, a fost identificat la domiciliu, iar autoturismul implicat în accident a fost parcat de acesta în curtea unei cunoștințe de pe raza localității Ciocănești.

„În urma accidentului, biciclistul a suferi leziuni ușoare. Cei doi participanți la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,21 mg/l în aerul expirat în cazul conducătorului auto şi de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicat.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un șofer a dat cu mașina peste un biciclist, apoi a părăsit locul accidentului | Moldova24

Lăsați un comentariu

*