Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! O tânără și un copil de un an și nouă luni, răniți într-un accident. O mașină a intrat sub o remorcă

Foto: Adriana Costea

Un accident de circulație a avut loc sâmbătă după-amiază, la Rădăuți. În timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate pe strada Bogdan Vodă din municipiul Rădăuți, ajungând la intersecția nedirijată cu strada Hipodrom, un localnic de 33 de ani, nu a acordat prioritate de trecere autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Suceava, care circula pe drumul cu prioritate, moment în care, a frânat, a pierdut controlul asupra direcției de mers, carosabilul fiind acoperit cu pietriș și a intrat în coliziune cu o semiremorcă parcată în fața unui imobil.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 28 de ani, din municipiul Rădăuți și a unui minor de 1 an și 9 luni, din aceeași localitate, pasageri în autoturism.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*