Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Tragedie înainte de Paște! O femeie a fost accidentată mortal de o mașină

Un accident în care și-a pierdut viața o femeie de 76 de ani a avut loc joi seară, pe strada Ștefan cel Mare din Vicovu de Sus.

Din cauza neatenției, șoferul unei mașini VW, Vasile Rusu, un bărbat de 39 de ani din Vicovu de Jos,  a acroşat şi accidentat mortal o femeie de 76 de ani, Ioana Schipor, din localitatea Bivolărie, care se deplasa pe bicicletă în aceeași direcției, fără a purta vestă reflectorizantă și fără ca bicicleta să fie echipată cu sistem de iluminare şi dispozitive reflectorizant-fluorescente.

După producerea accidentului, conducătorul auto a plecat de la fața locului, însă, după circa o oră, s-a prezentat la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus, recunoscând fapta.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a constatat decesul femeii de 76 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.

Numerele mașinii erau expirate.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*