Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

Accident cu două mașini la Frătăuții Noi

Un accident în care au fost implicate două mașini a avut loc, joi dimineață, la Frătăuții Noi, la intersecția DJ 178C cu DJ 291A. În timp ce conducea autoturismul, un tânăr  de 20 de ani, din Arbore, a efectuat un viraj la dreapta, încălcând axul drumului, moment în care, a acroșat autoturismul condus din sensul opus de femeia de 40 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru tânărul de 20 de ani și de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru femeia de 40 de ani, căreia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, specifică polițiștii într-un comunicat de presă.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. ioanides says:

    In Romania, prin viraj la dreapta poti sa parasesti drumul pe care te afli urmand un alt drum pe sau,mai rau, sa te trezesti pe “aratura” nicidecum sa incalci axul drumului.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident cu două mașini la Frătăuții Noi | Moldova24

Lăsați un comentariu

*