Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

FOTO! Accident la Dumbrăveni. Mașina poliției s-a răsturnat în timpul unei urmăriri după un Mercedes

Un accident cu mașina Poliției a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, la Dumbrăveni. Autoturismul radar neinscripționat (JNF) s-a răsturnat în timpul unei urmăriri după un Mercedes.

Polițiștii au observat că autoturismul Mercedes circula cu viteză și au vrut să îl oprească, dar șoferul a apăsat și mai tare pedala de accelerație.

Oamenii legii au pornit în urmărirea individului.

Din primele informații, într-o curbă, cel care conducea mașina de poliție a frânat, a pierdut controlul volanului, mașina a sărit șanțul, apoi s-a răsturnat.

Cei doi agenți de poliție, Ionuț Manolache și Constantin Gabor, au fost răniți și au fost duși la spital. Din fericire, nu a fost necesară internarea lor.

În timp ce acționa pe DN 29, pe raza localității Dumbrăveni, folosind autospeciala de serviciu dotată cu aparat radar, o patrulă formată din polițiști ai Poliției orașului Salcea și a Postului de poliție Dumbrăveni, a identificat un autoturism care a depășit limita legală de viteză în localitate, fapt pentru care, s-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă, conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. Astfel, în timp ce conducea autospeciala într-o curbă, un agent de poliție de 42 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe o proprietate situată în partea stângă a drumului public”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

Polițiștii fac cercetări și urmează să identifice șoferul autoturismului Mercedes.

 

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Eu says:

    Neinscriptionat…Unde.s legile in tara asta?… Mafie la drumul mare..nu le este rusine..dupa ce avem drumuri vai de capul lor, mai ai si grija polititei sa nu te prinda….Vai de Romania…

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident la Dumbrăveni. Mașina poliției s-a răsturnat în timpul unei urmăriri după un Mercedes | Moldova24

Lăsați un comentariu

*