Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Accident la Vama produs din cauza unui șofer băut

Un accident produs de un șofer băut a avut loc sâmbătă seară, pe DN 17, la Vama. În timp ce conducea autoturismul, o femeie de 27 de ani din localitate, a fost acroșată de un autoturism aflat în depășire și al cărui conducător auto nu a apreciat corect distanța laterală, după care, bărbatul a parcat mașina într-o stație de alimentare cu carburant din zonă.

Polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe conducătorul auto implicat în tamponare ca fiind un bărbat de 39 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat bărbatului să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*