Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

VIDEO! Un bărbat s-a izbit cu autoutilitara într-un podeț, de beat ce era

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Fântânele, s-a izbit cu autoutilitara într-un podeț de beat ce era.

Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, duminică seară, în timp ce conducea autoutilitara, pe un drum comunal neclasificat din interiorul comunei Fântânele,  pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu podeţul din faţa unui imobil.

Din   accident,   a   rezultat   rănirea   ușoară   a   conducătorului   auto,   care   a   fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Întrucât   emana   halenă   alcoolică,   conducătorul   auto   a   fost   testat   cu   aparatuletilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul este neînmatriculat,   autorizația provizorie fiind expirată din 13.08.2016”, precizează polițiștii.

Bărbatul s-a ales cu  dosar   penal   sub   aspectul   săvârşirii   infracţiunilor   de„vătămare corporală din culpă”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat”   şi   „conducerea   unui   vehicul   sub   influenţa   alcoolului   sau   a   altorsubstanţe”.

Declarație: Cristian Radu, medic Spitalul Municipal Fălticeni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*